ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Πρόκειται για μια ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς της ύδρευσης, θέρμανσης, ηλιοθερμίας, αερίων καυσίμων, κλιματισμού, φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σκοπός της είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών με ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά από τους πιο γνωστούς οίκους της Ελλάδος και του εξωτερικού, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα για την εγκατάσταση που αναλαμβάνει.

Με την πολυετή εμπειρία της επιχείρησης σε συνδυασμό με τις ουσιαστικές γνώσεις και την παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών, έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο της προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα έργα της και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Κύρια φιλοσοφία της είναι να προτείνει λειτουργικές λύσεις συνδυάζοντας υψηλό βαθμό απόδοσης με λογικό κόστος εγκατάστασης χρησιμοποιώντας με τον κατάλληλο τρόπο αναγνωρισμένα και αξιόπιστα προϊόντα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις μέρες μας είναι το υψηλό κόστος ενέργειας που καταναλώνεται καθημερινά κυρίως σε θέρμανση και κλιματισμό. Γι’ αυτό προσπαθεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη προσφέροντας εναλλακτικές οικονομικές λύσεις και προϊόντα στους αντίστοιχους τομείς.

Εξελίσσεται καθημερινά ακολουθώντας νέες ιδέες, προσανατολισμένες στις ανάγκες των πελατών κατέχοντας ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται.